Eerste Solomon Program screenshots

Een nieuw monstercatcher spel?

In de meest recente uitgave van het blad CoroCoro, kregen lezers de kans om de demo van Solomon Program te spelen. Solomon Program is een nieuw soort spel in het “monstercatcher” genre en wordt ontwikkeld door Konami.

Veel details voor dit spel zijn nog niet bekend. Wel hebben verschillende lezers van het blad CoroCoro screenshots van de demo gedeeld. Bekijk deze beelden van de Solomon Program demo hieronder:

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie