Actie platformer Reknum komt naar de Switch

Het spel zal deze maand te vinden zijn in de eShop.

Uitgever JanduSoft en ontwikkelaar Nape Games hebben bekend gemaakt dat Reknum, een actie platformer, deze maand naar de Nintendo Switch komt. Het spel zal op 31 januari beschikbaar zijn in de Nintendo eShop.

In Reknum kruip je in de huid van prinses Cheri. Ze moet door zes verschillende gebieden voortbewegen en allerlei schatkisten en kristallen vinden om haar vaardigheden sterker te maken. Elk gebied zal een nieuw element introduceren welke je onder de knie moet krijgen om het baasgevecht te behalen. Bekijk de trailer hieronder.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Actie platformer Reknum komt naar de Switch

Geef een reactie