Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Langrisser I & II krijgen een demo

LANGRISSERⅠ&Ⅱ_20190121174421

Het is alleen nog niet bekend wanneer.

Het is alleen nog niet bekend wanneer.

De Langrisser games komen op 20 maart voor het eerst naar het westen. Om spelers alvast een voorproefje te geven heeft NIS America aangegeven dat er demo’s komen, waarin spelers de eerste zoveel hoofdstukken van beide games kunnen spelen. In totaal zullen er 6 hoofdstukken te spelen zijn. Wanneer deze demo’s vrijgegeven worden is helaas nog niet bekend.

Langrisser is een strategische RPG franchise, waarvan het eerste deel (simpelweg Langrisser genaamd) alweer uit 1991 komt. Langrisser I & II krijgen nu voor de Switch een re-make, waarin o.a. de art, muziek en gameplay ervaring flink verbeterd zijn. Benieuwd waar de games over gaan? Hieronder kun je verhaaltrailers bekijken.