Nieuwe trailer Temtem

De trailer focust zich op de gevechten, het fokken en de endgame van Temtem.

Crema en Humble bundle hebben een nieuwe trailer van Temtem online gezet, de “creature collecting MMO” die veel wegheeft van Pokémon. De trailer kun je hieronder bekijken.

 Temtem speelt zich af op de zes in de lucht zwevende eilanden van Archipelago. Hier zul je de omgeving kunnen ontdekken, tegen trainers vechten, wilde Temtem temmen en vangen en vechten in gyms. Hiernaast heeft het ook nog een aantal unieke eigenschappen, zoals het customizen van je personage en het aanzetten van de multiplayer! De game is immers een MMO (Massive Online Multiplayer) Waarbij je niet alleen kunt ruilen met andere spelers, maar ze ook kunt zien lopen in Archipelago. Je zult zelf het gehele spel kunnen uitspelen met een vriend!

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “Nieuwe trailer Temtem

Geef een reactie