Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Metro Redux komt naar de Nintendo Switch

De ultieme dubbelgameverzameling komt naar Nintendo's hybride console.

De ultieme dubbelgameverzameling komt naar Nintendo’s hybride console.

Onlangs gingen de geruchten al rond dat Metro Redux binnenkort naar de Nintendo Switch komt. Vandaag is dit ook bevestigd met een releasedatum van 28 februari. Metro Redux is een verzameling van twee shooters en bevat de definitieve versies van zowel 2033 als Metro: Last Light. Deze verzameling verscheen eerder al voor onder andere de Playstation 4. 

Koop je de fysieke versie, dan krijg je beide games en alle DLC op één 16 GB-gamecard. De spellen kunnen ook los van elkaar gekocht worden in de eShop. De verzameling bevat twee complete campaigns en alle DLC van Metro: Last Light voor nog eens 10 uur extra content. Onderstaande trailer werd tegelijkertijd met de aankondiging vrijgegeven.

Ga jij deze verzameling aanschaffen of een van beide titels aanschaffen?