Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Meer updates op komst voor Super Mario Maker 2

Nintendo is nog niet klaar met deze succesvolle Switch-game.

Begin vorig jaar verscheen Super Mario Maker 2 voor de Nintendo Switch. De game bouwde voort op het succes van het origineel, welke destijds op de Wii U verscheen. Super Mario Maker 2 bracht echter veel nieuwe mogelijkheden en opties met zich mee. Ook na de release kwam Nintendo met de nodige nieuwe toevoegingen via twee updates. Zo konden gamers na de eerste update online met vrienden spelen en bracht een tweede update onder andere nieuwe mogelijkheden voor het maken van levels.

Na deze twee updates lijkt Nintendo echter nog niet klaar te zijn met Super Mario Maker 2. Op de Japanse website van Nintendo wordt aangegeven dat er later nog meer updates zullen volgen. Details daarover werden niet vermeld.

Wat zou jij graag nog zien in Super Mario Maker 2?