Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX met origineel vergeleken

De aankomende Switch-titel wordt in deze video vergeleken met het origineel.

Een van de aankondigingen tijdens de afgelopen Pokémon Direct was de komst van Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX. Het betreft een remake van het origineel welke op 6 maart naar de hybride console van Nintendo zal komen. GameXplain heeft deze aankomende remake in onderstaande video vergeleken met het origineel.

De originele versies van Rescue Team verschenen in 2006 voor de Gameboy Advance en de Nintendo DS. De Switch-versie krijgt echter maar één versie. In de korte trailer tijdens de Direct waren een paar aanpassingen te zien. Naas een compleet nieuwe grafische stijl zijn ook Mega Evolutie beschikbaar in het spel.

Wat is er nog te herkennen met de nieuwe grafische stijl? Dat kun je in onderstaande video ontdekken.

2 gedachten over “Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX met origineel vergeleken

    • 12/01/2020 om 12:08
      Permalink

      Volle prijs zou ik idd ook moeilijk kunnen verdedigen. Maar ik vind het er prachtig uit zien. Veel beter dan Sword and Shield. Zelfde Pokémon modellen, maar door deze artstyle komen ze goed tot hun recht. Maar zelf had ik verwacht dat het een 30/40 euro spel zou zijn en schrok wel een beetje van de 60 euro die ik zag staan op de eshop.

Geef een reactie