Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX met origineel vergeleken

Pokemon Mystery Dungeo Rescue Team DX
De aankomende Switch-titel wordt in deze video vergeleken met het origineel.

De aankomende Switch-titel wordt in deze video vergeleken met het origineel.

Een van de aankondigingen tijdens de afgelopen Pokémon Direct was de komst van Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX. Het betreft een remake van het origineel welke op 6 maart naar de hybride console van Nintendo zal komen. GameXplain heeft deze aankomende remake in onderstaande video vergeleken met het origineel.

De originele versies van Rescue Team verschenen in 2006 voor de Gameboy Advance en de Nintendo DS. De Switch-versie krijgt echter maar één versie. In de korte trailer tijdens de Direct waren een paar aanpassingen te zien. Naas een compleet nieuwe grafische stijl zijn ook Mega Evolutie beschikbaar in het spel.

Wat is er nog te herkennen met de nieuwe grafische stijl? Dat kun je in onderstaande video ontdekken.