Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers opening filmpje

De Phantom Thieves zijn weer van de partij!

Atlus heeft het volledige openingsfilmpje op hun Youtube geplaatst. Hierin worden de hoofdkarakters geïntroduceerd, kun je luisteren naar een gloednieuw Persona 5 liedje en word een klein beetje van het verhaal onthult. Welke gevaren trotsteren de Phantom Thieves in dit gloednieuwe avontuur? Is het een gevaar die ze kunnen bestrijden of schijnt de vijand toch sterker te zijn dan gedacht? Bekijk het filmpje hieronder:

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie