Foto’s van Nintendo’s 2020 wervingsboekje

Boordevol Nintendo personages!

Zoals ieder bedrijf is Nintendo constant opzoek na naar nieuwe werknemers. Om deze werknemers te werven brengt Nintendo ook dit jaar weer een wervingsboekje uit. Dit wervingsboekje is niet zomaar een wervingsboekje maar zit boordevol met bekende Nintendo personages.

Van Princess Daisy die aan het telefoneren is tot Pauline die aan het zingen is met de Wigglers. Het kan niet gek genoeg! Bekijk het wervingsboekje hieronder:

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie