Eclipse: Edge of Light komt naar de Switch

De game zal vanaf volgende week te downloaden zijn.

Een vermelding van Eclipse: Edge of Light is verschenen op de Nintendo Switch e-shop, met als release datum 16 januari. Een trailer kun je hieronder bekijken.

Eclipse: Edge of Light is een game die origineel werd ontwikkelt voor VR headsets, en hierdoor dus ook vooral een first-person exploration game is. In het verhaal stort je neer op een vreemde, droomachtige planeet welke gevuld is met vreemde alien wonderen en de overblijfselen van een raadselachtige beschaving. Je vind een krachtige artefact welke reageert op antieke technologie en je bijna magische krachten geeft. Hiermee verken je de vreemde wereld en onthul je het complexe verhaal achter deze vergaande beschaving.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Eclipse: Edge of Light komt naar de Switch

Geef een reactie