Debuut trailer Vitamin Connection

De release datum is ook bekend gemaakt.

De Switch exclusieve titel Vitamin Connection komt naar de Nintendo Switch. Dat heeft ontwikkelaar WayForward (o.a. bekend van de Shantae titels) bekend gemaakt. De game komt op 20 februari eerst als digitale titel naar de Switch, en zal later een fysieke uitgave krijgen. Om mensen nieuwschierig te maken voor de game is er inmiddels ook een trailer vrijgegeven, die je hieronder kunt bekijken.

In Vitamin Connection spelen 1 of 2 spelers Vita-boy en Mina-Girl, die met hun microscopische Capsule Ship ziekteverwekkers proberen tegen te houden. Door middel van unieke Joy-Con controls en andere Switch specifieke gameplay ideeën zul jij vijanden verslaan met de Vitamin Bean, en doolhof-achtige omgevingen moeten navigeren om de Sable familie te redden… en misschien zelfs de wereld.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie