Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Debuut trailer Vitamin Connection

De release datum is ook bekend gemaakt.

De release datum is ook bekend gemaakt.

De Switch exclusieve titel Vitamin Connection komt naar de Nintendo Switch. Dat heeft ontwikkelaar WayForward (o.a. bekend van de Shantae titels) bekend gemaakt. De game komt op 20 februari eerst als digitale titel naar de Switch, en zal later een fysieke uitgave krijgen. Om mensen nieuwschierig te maken voor de game is er inmiddels ook een trailer vrijgegeven, die je hieronder kunt bekijken.

In Vitamin Connection spelen 1 of 2 spelers Vita-boy en Mina-Girl, die met hun microscopische Capsule Ship ziekteverwekkers proberen tegen te houden. Door middel van unieke Joy-Con controls en andere Switch specifieke gameplay ideeën zul jij vijanden verslaan met de Vitamin Bean, en doolhof-achtige omgevingen moeten navigeren om de Sable familie te redden… en misschien zelfs de wereld.