Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore krijgt battle-trailer

Een nieuwe trailer duikt in het vechtsysteem van de game.

Een nieuwe trailer duikt in het vechtsysteem van de game.

De release van Tokyo Mirage Sessions #FE Encore komt steeds dichterbij en hieronder kun je een nieuwe trailer bekijken welke door Nintendo is vrijgegeven. Deze battle-trailer neemt het vechtsysteem van Tokyo Mirage Sessions #FE Encore onder de loep.

Tokyo Mirage Sessions behoorde tot de laatste spellen die verschenen voor de Nintendo Wii U en komt later deze maand ook naar de Nintendo Switch. In deze RPG volg je een groep opkomende sterren die tot de top van de entertainmentindustrie willen komen. Tegelijkertijd moeten ze echter ook voorkomen dat schimmige Mirages hun wereld binnendringen.

Op 17 januari zal het spel, onder de naam Tokyo Mirage Sessions #FE Encore, voor de Nintendo Switch verschijnen in Europa. De Encore-versie zal alles bevatten van het origineel alsmede nieuwe verhaalelementen, personages en een nieuw nummer.

Bekijk de nieuwe trailer hieronder. Kijk jij uit naar Tokyo Mirage Sessions #FE Encore?