Stories Untold komt volgende week naar de Switch

Psychologische horror, een text-based-adventure, point and click gameplay… deze game heeft het allemaal!

Experimentele adventure game Stories Untold is aangekondigd voor de Nintendo Switch. Dat heeft uitgever Devolver Digital eerder deze week bekend gemaakt. De game is ontwikkelt door No Code, hetzelfde team achter puzzel adventure game Observation. Hieronder kun je de trailer bekijken.

Stories Untold is een verhaal gedreven adventure game die bestaat uit vier kleine verhalen, die gezamelijk een groot geheel vormen. De vier verhalen gebruiken elk een combinatie van verschillende gameplay elementen, van point-and-click tot klassieke text-adventure en nog veel meer. Geïnspireerd door jaren 80 retro stijl ( denk een beetje aan Stranger Things) probeert het hiermee een psychologische horror ervaring neer te zetten die je niet snel kunt vergeten. De game is vanaf 16 januari te downloaden.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Stories Untold komt volgende week naar de Switch

Geef een reactie