Demo beelden Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX

Nog geen tijd gehad om de demo te downloaden? Bekijk hier alvast hoe de game eruit ziet!

Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX werd eerder vandaag tijdens de Pokémon Direct aangekondigd. Direct daarna werd er een demo beschikbaar. Als je nou nog geen tijd hebt gehad om deze te downloaden ( of daar nog mee bezig bent) dan kun je hieronder alvast wat beelden bekijken!

De originele versies van Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team verschenen in 2006 voor de Gameboy Advance en de Nintendo DS. De Switch-versie krijgt maar één versie, maar met een compleet nieuwe grafische stijl. Ook komen er in deze versie Mega Evolutions voor, iets dat het origineel niet had.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Demo beelden Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX

Geef een reactie