Eerste Engelse beelden Langrisser I & II

De games komen voor het eerst naar het westen.

Tijdens een stream heeft NIS America de eerste engelse beelden van Langrisser I & II laten zien. De beelden van deze stream kun je hieronder bekijken, met inzicht van localization editor Jon Chang

Langrisser is een strategische RPG franchise, waarvan het eerste deel (simpelweg Langrisser genaamd) alweer uit 1991 komt. Langrisser I & II krijgen nu voor de Switch een re-make, waarin o.a. de art, muziek en gameplay ervaring flink verbeterd zijn. de games zijn vanaf 20 maart beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie