Nintendo viert het nieuwe jaar met nieuwe kortingsactie in eShop

Scoor tot 40% korting in de eShop.

Eind 2019 kwam Nintendo al met verschillende leuke aanbiedingen in de Nintendo Switch eShop; veel games waren tijdelijk met korting te koop. Nu 2020 net is begonnen, begint er meteen weer een flinke kortingsactie. Dit keer geeft Nintendo ons de kans om verschillende populaire titels met soms wel 40% korting aan te schaffen.

Onder andere titels als Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Party, Splatoon 2, Yoshi’s Crafted World en Mario Tennis Ace zijn met korting verkrijgbaar. Op deze spellen krijg je tijdelijk 33% korting. OCTOPATH TRAVELER is zelfs met 40% korting te krijgen. De aanbiedingen lopen tot 12 januari 2020. Ga jij hiervan gebruik maken en een nieuw spel aanschaffen?

3 gedachten over “Nintendo viert het nieuwe jaar met nieuwe kortingsactie in eShop

Geef een reactie