[Community] Deel jouw voorspellingen voor 2020!

Welke games denk jij dat er dit jaar aangekondigd gaan worden?

Het nieuwe jaar is begonnen en dat is hét perfecte moment om jouw voorspellingen te doen voor 2020. In dit topic op ons forum kun je jouw lijstje plaatsen van nog onaangekondigde games die volgens jou ergens dit jaar worden aangekondigd.

Denk jij bijvoorbeeld dat er een nieuwe Mario-platformer wordt aangekondigd? Of misschien wel een HD remake van Mario Sunshine? Deel jouw voorspellingen dan hier met onze community! Het mag hier uiteraard gaan om Nintendo-titels alsmede om spellen van andere ontwikkelaars.

Om mee te praten op ons forum heb je een (gratis) account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier gemakkelijk aan. Om verwarring te voorkomen is het reageren op dit artikel niet mogelijk.