Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Daily Nintendo wenst je een fijne jaarwisseling!

Over een aantal uurtjes gaan we knallend het nieuwe jaar in!

Over een aantal uurtjes gaan we knallend het nieuwe jaar in!

2019 zit er alweer bijna op. Ook dit jaar hebben we jullie weer met enorm veel plezier voorzien van al het laatste Nintendo-nieuws, hebben we enorm veel nieuwe games voor jullie getest en zijn we de nodige evenementen afgegaan om verslag te doen voor jullie. We hopen dan ook dat jullie dit jaar met veel plezier onze website hebben bezocht.

Daily Nintendo wil alle bezoekers hierbij een enorm fijne jaarwisseling toewensen. We hopen uiteraard dat het nieuwe jaar voor iedereen een goed jaar gaat brengen. Ook in 2020 is Daily Nintendo weer jouw online Nintendo magazine!

Vergeet je niet om onze eindejaarsspecials te lezen?