GungHo heeft hoge verwachtingen van Ninjala

Hoe gaat het eigenlijk met deze vertraagde game?

Ninjala, het spel dat werd omschreven als een Bubble Gum Shooter vol met allerlei zoetigheden, werd met een jaar vertraagd en kreeg de nieuwe releasedatum van begin 2020. De ontwikkelaar van Ninjala, GungHo, geeft aan dat ze extra veel energie steken in het spel steken en hopen dat het ook in het Westen aanslaat.

Ze willen het spel het gevoel van een leuk potje voetbal meegeven waarin iedereen mee kan doen. Zowel jong als oud zijn meer dan welkom in de wereld van Ninjala. Daarnaast willen ze genoeg content aanbieden aan de wat meer geavanceerde speler, die al meer dan een aantal spellen hebben gespeeld.

Naast het feit dat het een spel voor iedereen zal worden, geeft GungHo aan dat ze het spel ook een eSports gevoel willen meegeven. Dit betekend dat je wellicht genoeg competitie in het spel kunt verwachten naast de “Casual” aspecten.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie