Claim gratis munten in Mario Kart Tour

It’s the season of giving!

Afgelopen tijd is Nintendo druk bezig met in-game voorwerpen weggeven. Zo verschenen er eerder al een aantal codes om pokéballen en Battle Points te claimen in Pokémon Sword en Shield. Nu is ook Mario Kart Tour aan de beurt!

Vanwege de kerst en vanwege een succesvol 2019 voor Mario Kart Tour, kun je nu 2.019 munten gratis claimen in deze mobiele game! Deze munten zijn te claimen door op het menu te klikken, naar cadeaus te gaan en hier de munten te claimen. Je kunt deze munten gratis krijgen tot 8 januari 2020.

Jerry

Heya! Ik ben Jerry en ik ben 23 jaar oud. In het dagelijks leven studeer ik Business Analytics. Daarnaast ben ik een echte Nintendo collector. Ik hou van adventure games en RPG's. Mijn favoriete game series zijn The Legend of Zelda en Pokémon.

Eén gedachte over “Claim gratis munten in Mario Kart Tour

Geef een reactie