Nieuwe screenshots Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack

Het griezelen is nog niet voorbij!

Nintendo heeft onlangs bekend gemaakt dat Luigi’s Mansion 3 een Multiplayer Pack als DLC zou krijgen. Details hiervan kun je in dit artikel terugvinden.

Nu heeft Nintendo nog meer screenshots vrijgegeven van de nieuwe DLC. Deze laten nieuwe outfits zien voor Luigi, een kijkje naar enkele nieuwe modi en omgevingen die je in de nieuwe DLC kunt aantreffen.

Bekijk de nieuwe screenshots hieronder:

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Nieuwe screenshots Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack

Geef een reactie