Nieuwe afbeeldingen Animal Crossing: New Horizons

Hoe zou jouw personage eruit kunnen zien?

Met de naderende release van Animal Crossing: New Horzions, brengt Nintendo steeds meer informatie naar buiten. Eerder maakte Nintendo al bekend dat er kleding en voorwerpen gebaseerd op de Mexixaanse cultuur beschikbaar zullen zijn. Vandaag zijn er weer een aantal nieuwe afbeeldingen verschenen.

Deze nieuwe afbeeldingen bevatten allereerst een paar personages, samen met karakters uit de Animal Crossing-serie. Zo is een personage aan het vissen, voorwerpen aan het maken of heerlijk bij een kampvuur naast zijn tent aan het uitrusten. Verder zijn er een aantal nieuwe afbeeldingen vrijgegeven van personages. Deze afbeeldingen geven weer hoe jij jouw personage kunt aanpassen en wat voor dingen je allemaal kunt doen op jouw eigen eiland.

Animal Crossing: New Horizons zal op 20 maart 2020 verschijnen voor Nintendo Switch.

Jerry

Heya! Ik ben Jerry en ik ben 23 jaar oud. In het dagelijks leven studeer ik Business Analytics. Daarnaast ben ik een echte Nintendo collector. Ik hou van adventure games en RPG's. Mijn favoriete game series zijn The Legend of Zelda en Pokémon.

2 gedachten over “Nieuwe afbeeldingen Animal Crossing: New Horizons

Geef een reactie