Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Stardew Valley 1.4.0 is nu uit op de Nintendo Switch

Veel nieuwe content, bugfixes en nog veel meer!

Veel nieuwe content, bugfixes en nog veel meer!

De 1.4.0 update van Stardew Valley is eindelijk uit voor de Nintendo Switch. Deze update bevat een hoop nieuwe functies, content en veel meer om je leven op je eigen boerderij een stuk schappelijker te maken.

Deze updates komen zowel met algemene toevoegingen als geheime toevoegingen. Dit betekend dat een gedeelte van de nieuwe content te maken heeft met het verhaal binnen het spel of geheimen die misschien wel leuk zijn om zelf te ontdekken. Als je de volledige inhoud van de update wilt bekijken (inclusief de geheimen) klik dan hier.

Als je de 1.4.0 update zelf wilt ontdekken beschrijf ik hieronder wat algemene toevoegingen aan het spel:

De 1.4.0 update

 • Er is een nieuw mysterie toegevoegd aan de ”endgame” van het spel. Deze heeft te maken met een verwaarloosd huis.
 • Er zijn nieuwe karakter evenementen inclusief nieuwe 14-hart evenementen toegevoegd. Deze zijn vooral toegevoegd om je een gevoel te geven hoe het leven met het personage naar keuze is nadat je bent getrouwd.
 • Je kunt nu kleine vis meertjes in je boerderij aanleggen waar je zelf vissen kunt houden. Zo kun je, net zoals bij de andere dieren van je boerderij, verschillende voorwerpen krijgen. Deze kun je voor craft doeleinde gebruiken of natuurlijk verkopen.
 • Er is een nieuwe boerderij map toegevoegd genaamd “Four Corners”. Deze is perfect voor als je multiplayer speelt omdat de map bestaat uit vier exact grote vierkanten. Naast dit ligt het “greenhouse, farm cave en pet area” in het midden i.p.v aan de linker kant van de map.
 • Meer dan 60 nieuwe voorwerpen zijn toegevoegd aan het spel.
 • Tijdens het aanpassen van je karakter heb je nu de keuze uit 24 nieuwe haarstijlen, 181 nieuwe shirts, 35 nieuwe hoedjes, 14 nieuwe broeken en twee nieuwe schoenen.
 • De minigame Junimo Kart is opnieuw gerealiseerd.
 • De “Shed” kan nu geupgrade worden waardoor je twee keer de ruimte hebt als de normale “Shed”.
 • Er zijn twee monsters toegevoegd aan de mijnen en twee alternatieve levels in de mijnen.
 • Een nieuw soort upgrade bij de Smith
 • Een emoticon menu voor je personage (handig bij multiplayer)
 • De ”Social Tab” laat nu zien wat een villager wel en niet leuk vind.
 • De “Collections Tab” geeft een overzicht van alle brieven die je hebt gekregen tijdens je speelsessie.
 • 14 nieuwe muziek tracks
 • Honderde bug fixes
 • En nog veel meer…..