Pokémon GO krijgt nieuwe trailer voor Buddy Adventure-functie

Ga jij op avontuur met je favoriete Pokémon?

Niantic heeft een nieuwe functie toegevoegd aan Pokémon GO waarmee spelers meer interactie kunnen hebben met hun Buddy Pokémon. Het is een enorme uitbreiding op het bestaande buddy-systeem, waarmee je tot nu toe alleen extra Candy kon verdienen. Je Buddy Pokémon loopt nu met je mee over de wereldkaart, je kan hem bessen voeren en hem gebruiken in gevechten.

Ook nieuw is dat je niet meer je voortgang voor het verdienen van Candy verliest als je van Buddy Pokémon wisselt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken als je verschillende Pokémon met je mee op avontuur wil nemen. Hieronder lees je de volledige aankondiging van Niantic. Daarnaast hebben ze ook een nieuwe (hartverwarmende) trailer uitgebracht.

Maak je klaar om de wereld te verkennen met je Buddy Pokémon! In de geheel nieuwe Buddy Adventure-functie staat je buddy als nooit tevoren aan je zijde in je Pokémon GO-ontdekkingen.

Buddy Adventure is een vernieuwde bonding-ervaring voor trainers en hun buddy’s. Je zult de stemming van je Buddy Pokémon ontdekken als je je Buddy-niveau verhoogt door met je buddy te spelen, hem buddy-traktaties te voeren en met je buddy te vechten en te verkennen. Door Buddy Pokémon te ruilen, wordt bovendien niet langer de voortgang naar het verdienen van Candy gereset. Zoals elke geweldige Pokémon Trainer, zul je merken dat de wereld om je heen rijker wordt met Pokémon aan je zijde, terwijl ze met je meegroeien en je op je reis helpen.

Niantic, over Pokémon GO-update

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van gaming, met een voorliefde voor Nintendo. Er zijn maar weinig gameseries van Nintendo die ik niet gespeeld heb. Vroeger was ik een en al platform/adventure-games, nu heb ik een lichte voorkeur voor RPG's.

2 gedachten over “Pokémon GO krijgt nieuwe trailer voor Buddy Adventure-functie

Geef een reactie