Nieuwe trailer My Hero One’s Justice 2 toont nieuwe game mode

Een nieuwe battle mode voor vier spelers staat centraal in een nieuwe trailer.

My Hero One’s Justice 2 zal in 2020 naar de PlayStation 4, Xbox One, Switch, en pc komen. Het spel is de opvolger van My Hero One’s Justice en is, net als het eerste deel, gebaseerd is op de populaire anime en manga My Hero Academia. In een nieuwe trailer wordt een nieuwe battle mode voor vier spelers belicht. De trailer kun je hieronder bekijken.

My Hero One’s Justice 2 is een 3D vechtgame waarbij gamers uit een groot rooster van helden en schurken een team van 3 vechters moeten samenstellen. Spelers kunnen het vervolgens opnemen tegen de computer of online de strijd aan gaan tegen andere spelers. Het tweede deel houdt hetzelfde gevechtssysteem aan als het origineel.

Geef een reactie