Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Never Again komt naar de Switch

Voor meer horror op je Switch.

Voor meer horror op je Switch.

Een vermelding van horror/first person experience Never Again is verschenen op de Nintendo Switch e-shop. De release datum staat momenteel op 30 januari 2020. Een trailer kun je alvast hieronder bekijken.

Never Again gaat over Sasha Anders, een dertienjarig meisje met astma. Ze wordt wakker na een nachtmerrie en merkt dat haar wereld niet helemaal meer klopt… alles lijkt wel ondersteboven te zijn. Er hangt een sfeer van eenzaamheid om haar heen, wat vreemd is, aangezien haar huis normaal altijd een omgeving is waar liefde en harmonie overheerst. Haar ouders en jonge broer lijken spoorloos verdwenen te zijn, en het rest Sasha niets anders om op onderzoek uit te gaan in het donkere huis, en de puzzels op te lossen die ze daar vind.