SuperEpic launch trailer

De metroidvania is vanaf deze week beschikbaar.

SuperEpic: The entertainment War is deze week verschenen op de Nintendo Switch e-shop. Om dit te vieren heeft Numskull games een launch trailer online gezet, waarin de beste punten van de game nog even worden laten zien. De trailer kun je hieronder bekijken.

SuperEpic: The Entertainment War gaat over een wereld waarin gratis mobiele games de wereld hebben overgenomen. Het bedrijf dat hierachter zit, RegnantCorp, houdt de bevolking hiermee in zijn greep en heeft alle andere vormen van entertainment verboden. Een wasbeer en een lama hebben hier echter genoeg van en besluiten het hoofdkantoor te bestormen. Kunnen de lama en de wasbeer de toekomst van videogames te redden en de bevolking bevrijden?

Benieuwd wat wij van de game vonden? Hier kun je onze review lezen.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie