Mario Kart Tour – Holiday Tour begint 17 december

Zet je kerstmuts maar alvast op!

Vanaf 17 december kun je genieten van weer een grote update voor Mario Kart Tour. In deze update zal het spel nieuwe personages ontvangen zoals winter Pauline en rendier Yoshi. Verder voegt het spel nieuwe feestelijke racetracks en wagens toe die je alvast in de kerststemming brengen.

Speel jij nog Mario Kart Tour of ben je een tijdje geleden gestopt? Laat het ons weten in de reacties!

Je kunt de nieuwe wagens en personages hieronder bekijken:

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Mario Kart Tour – Holiday Tour begint 17 december

Geef een reactie