Dead End Job launch trailer

Who you gonna call?

in het spel Dead End Job loop je samen met een spookje genaamd Hector Plasm. Deze geest heeft de taak heeft gekregen om zowel wezens als geesten te verdrijven uit kantoren. Hoe meer geesten en wezens je verdrijft hoe hoger je functie en hoe meer je verdient. Kun jij Hector Plasm een van de beste spoken jagers maken van de wereld en talloze wezens en geesten uit kantoorpanden verdrijven?

Bekijk snel de trailer voor Dead End Job hieronder:

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie