Shantae and The Seven Sirens verschijnt lente 2020

We kunnen in de lente aan de slag met het vijfde deel van Shantae.

WayForward heeft nieuwe informatie naar buiten gebracht over Shantae and The Seven Sirens. Door middel van een tweet heeft WayForward aangekondigd dat het spel in de planning staat voor de lente van 2020.

In dit nieuwe avontuur gaat Shantae samen met haar vrienden de geheimen van een eiland ontrafelen. Ook in dit spel kun je weer gebruik kan maken van haar dansvaardigheden. Een nieuw kaartsysteem moet vrijheid gaan bieden om Shantae’s krachten zelf te kiezen, passend bij ieders gewenste speelstijl. Bekijk de tweet hieronder.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

2 gedachten over “Shantae and The Seven Sirens verschijnt lente 2020

  • 13/12/2019 om 15:10
    Permalink

    Dat is mooi nieuws, ik ben Shantae and the Pirate’s Curse momenteel nog het spelen op de 3DS en wil me binnenkort Shantae: Risky’s Revenge nog digitaal aanschaffen voor de PS4, tenzij hij voor die tijd naar de Switch komt, dan op de Switch, want heb ze nu allemaal op de Nintendo, op Halfe Genie Hero na, die heb ik 3 keer (PC, Wii U en Switch). Ik was een barker en omdat de Wii U versie vertraging had heb ik ook de PC versie kado gekregen 😀

Geef een reactie