Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kijk binnenkort naar Pokémon: Twilight Wings

Een nieuwe animatieserie die zich afspeelt in de regio Galar.

Een nieuwe animatieserie die zich afspeelt in de regio Galar.

The Pokémon Company heeft de nieuwe animatieserie Pokémon: Twilight Wings aangekondigd. Deze animatieserie zal uit zeven afleveringen bestaan, die elk ongeveer vijf minuten zullen duren. De animatie zal gedaan worden door Studio Colorido, één van de grootste animatiestudio’s en Japan. Je kunt de eerste aflevering vanaf 15 januari 2020 exclusief bekijken op het officiële Pokémon YouTube kanaal.

Deze nieuwe animatieserie zal gaan over de Galar-regio en de personages en pokémon die erin voorkomen. Je krijgt te zien welke dromen de inwoners van Galar hebben en hoe hun echte leven gaat. Ook zie je welke challenges ze moeten voltooien en welke conflicten ze moeten oplossen.