Junichi Masuda toont levensgroot diorama van Wild Area

Ook wordt dit diorama binnenkort tentoongesteld op een Pokémon TCG toernooi!

Dat de Wild Area in Pokémon Sword en Pokémon Shield groot is, was al even bekend. Ook kun je via een Japanse webapplicatie al ongeveer een maand lang de Wild Area verkennen. Echter is deze webapplicatie gemaakt met behulp van een levensecht diorama.

Van dit diorama heeft Junichi Masuda, de producer en director bij Game Freak, nieuwe foto’s gedeeld op zijn Twitter. Op deze foto’s is te zien dat deze diorama echt gigantisch is! Zelf staat Masuda er voor de schaal bij, maar hij wordt gewoon volledig omringd.

Deze diorama zal op 14 en 15 december tentoongesteld worden tijdens een geheim Pokémon TCG toernooi in Japan. Helaas voor ons is hij dus (nog) niet in het echt te bewonderen.

Jerry

Heya! Ik ben Jerry en ik ben 23 jaar oud. In het dagelijks leven studeer ik Business Analytics. Daarnaast ben ik een echte Nintendo collector. Ik hou van adventure games en RPG's. Mijn favoriete game series zijn The Legend of Zelda en Pokémon.

Geef een reactie