Bravely Default II aangekondigd

Square Enix heeft eindelijk een nieuwe Bravely-game aangekondigd, Bravely Default II, en deze zal niet al te lang op zich laten wachten.

Team Asano, de ontwikkelaar van de originele Bravely Default, komt volgend jaar met een nieuwe Switch exclusieve game. Dit werd tijdens The Game Awards vannacht bekend gemaakt. In Bravely Default II zul je op pad gaan in een nieuwe wereld met een nieuwe groep personages. Deze groep van personages, de Heroes of Light, moeten op pad om de vier kristallen in de wereld te vinden.

Dat is alles wat er over de Bravely Default II onthuld is. Wel is er een trailer die alvast een voorproefje geeft van de stijl en de muziek. De muziek is overigens gecomponeerd door Revo, de componist die ook de muziek voor de allereerste game heeft geschreven.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

3 gedachten over “Bravely Default II aangekondigd

Geef een reactie