Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe speelmodus en Grand Prix #10 voor TETRIS 99 aangekondigd

Tetris 99
Een gratis update brengt een nieuwe speelstand met zich mee.

Een gratis update brengt een nieuwe speelstand met zich mee.

De online multiplayer matches met 99 personen in het gratis te downloaden Switch-spel TETRIS 99 krijgen meer diepgang met een nieuw aangekondigde teamgevechtstand. Hierin kunnen grote groepen vrienden en tegenstanders het nu ook samen tegen elkaar opnemen. Door de toevoeging van een nieuw, op passwords gebaseerd, matchmaking-systeem, kun je gemakkelijk vrienden vinden en verzamelen om samen te spelen. Spelers die vroeg in het spel worden uitgeschakeld kunnen vervolgens vanuit de toeschouwersstand “Likes” sturen om zo hun teamgenoten aan te moedigen.

De update brengt ook andere vernieuwingen met zich mee, waaronder de mogelijkheid om knoppen te configureren alsmede nieuwe gebruikersemblemen en de mogelijkheid om 30 in-game tickets in te wisselen voor thema’s die tijdens eerdere evenementen verkrijgbaar waren.

Naast de nieuwe speelstand is ook de TETRIS 99 Grand Prix 10 aangekondigd. Deze loopt van 12 december 20:00 uur tot 19:59 op 17 december. Er valt ook weer wat te winnen want de beste 999 spelers winnen elk 999 gouden punten voor de Nintendo eShop.