Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Meer details rondom Oddworld: Stranger’s Wrath HD

Na een lange tijd van stilte volgt eindelijk een update.

Na een lange tijd van stilte volgt eindelijk een update.

Al meer dan een jaar terug werd aangekondigd dat Oddworld: Stranger’s Wrath HD ook naar de Nintendo Switch zou komen. Toen bleef het een tijd stil maar tijdens de Indie World presentatie kwam nieuwe informatie naar buiten. Zo is nu duidelijk geworden dat Oddworld: Stranger’s Wrath HD in januari 2020 naar de Switch komt, inclusief bewegingsbesturing.

Oddworld: Stranger’s Wrath HD kwam in 2005 voor het eerst uit op de Xbox en later ook op mobiele apparaten. Een aangekondigde Wii U-versie is nooit verschenen. In tegenstelling tot de eerdere Oddworld-spellen, is Stranger’s Wrath geen sidescroller maar juist een 3d-platform-actiegame.

Benieuwd geworden naar de game? In onderstaande video zie je beelden afkomstig uit de presentatie.