Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Boyfriend Dungeon komt naar de Switch

Daten met wapens.

Daten met wapens.

Soms heb je van die spellen waarvan je je afvraagt hoe de ontwikkelaars het idee ooit hebben kunnen bedenken. Wellicht dat jij dat ook afvraagt bij de vandaag aangekondigde Nintendo Switch-titel Boyfriend Dungeon. Het spel werd vandaag onthuld tijdens de Indie World presentatie en is op zijn minst erg origineel te noemen.

Boyfriend Dungeon is een dating-simulator maar allerminst een doorsnee simulator van de liefde. In dit spel ga je namelijk op date met wapens. Je leest het goed, aan jou de taak harten te veroveren en op date te gaan. De wapens in het spel (Bae Blades) zijn stuk voor stuk single jongens die perfect zijn voor een date. Jij kiest je wapen door op date te gaan om vervolgens velen monsters te verslaan in dungeons. Klinkt dat allemaal nog wat ‘gek’? Onderstaande trailer geeft je een goede eerste indruk.

Boyfriend Dungeon verschijnt in 2020 voor Nintendo’s hybride console.