Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bake ‘n Switch aangekondigd voor de Switch

Bake 'n Switch keyart
What's in a name.

What’s in a name.

Bake ‘n Switch werd eerder al aangekondigd voor de PC maar ondanks dat de naam het wel zou vermoeden, tot nu toe niet voor de Nintendo Switch. Tijdens de Indie World presentatie is echter ook een Switch-versie aangekondigd van dit knotsgekke spel.

Bake ’n Switch is een multiplayer partygame welke je wellicht wel iets doet denken aan Overcooked. In het spel nemen verschillende groepen ‘bakkers’ het tegen elkaar op om uiterst schattigen deegwezentjes samen te stampen en vervolgens zo snel mogelijk in de oven schuiven om ze te bakken. Dit doe je in verschillende levels vol obstakels Wie uiteindelijk het meeste heeft gebakken die wint. Tijdens deze strijd maken vijanden het je lastig én kun je de boel bij elkaar lekker saboteren.

Benieuwd geworden? Onderstaande trailer geeft je alvast een indruk van wat je te wachten staat.