Soul Axiom Rebooted komt in februari naar de Nintendo Switch

Overleef jij het digitale hiernamaals?

Soul Axiom is een story-driven adventure puzzel spel waarin je het digitale hiernamaals ontdekt. Helaas ben je al je herinneringen kwijt en weet je je eigen identiteit niet meer. Om deze terug te krijgen moet je het hiernamaals uitkammen voor verschillende geheimen die verstopt zitten achter gevaarlijke blokkades. Daarbij hebben de keuzes die je in het spel maakt invloed op welk einde je krijgt, denk dus goed na over je acties!

Bekijk de launch trailer van Soul Axiom hieronder:

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie