Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Review] Snakebyte Switch Lite Carry: Case

Nintendo Switch Lite
Van Snakebyte mochten we een Carry: Case voor de Switch Lite testen. Of het een goede bescherming geeft, lees je hier.

Van Snakebyte mochten we een Carry: Case voor de Switch Lite testen. Of het een goede bescherming geeft, lees je hier.

Allereerst kijken we naar hoe de case eruit ziet. Het uiterlijk van het hoesje is erg basic, het is lekker compact en heeft geen toeters en bellen. Zodra je hem open maakt, heb je een vakje voor wat kleinere spullen zoals een setje oortjes, een flapje voor enkele games en natuurlijk het gedeelte voor de Switch Lite. Ruimte voor een oplaadkabel ontbreekt, maar als dat toegevoegd zou worden zou de hoes een stuk minder compact worden.

Snakebyte Carry Case

De stijl van de Carry: Case is met de kleuren van de Switch Lite ontworpen. Alle drie de kleuren van de standaard versies zitten namelijk verwerkt in het design. Het overgrote deel is grijs, de randen turquoise en de ritssluitingen zijn geel.

Als het gaat om uiterlijk en opbergmogelijkheden is er dus niets op aan te merken. De vraag is dan nog, is het allerbelangrijkste ook goed uitgewerkt? Ik heb het hier natuurlijk over de stevigheid en bescherming. Gelukkig zit ook dat wel snor. De Carry: Case is gemaakt van een hard materiaal welke goede bescherming geeft tegen krachten van buitenaf.

Snakebyte Carry Case

Conclusie

De Carry: Case is een simpel hoesje, maar dat betekent niet dat het van slechte kwaliteit is. Voor een kleine tien euro heb je een stevig hoesje voor je Switch Lite. De kwaliteit doet in elk geval niet onder veel andere cases.