Hand getekende RPG Drawngeon komt naar de Switch

Verken de Dungeons of Ink and Paper!

De handgetekende RPG Drawngeon: Dungeons of Ink and Paper komt binnenkort naar de Switch. Een vermelding van de game verscheen eerder vandaag op de Switch e-shop, met een releasedatum van 24 december. Een trailer van de game kun je hieronder bekijken.

Drawngeon: Dungeons of Ink and Paper speelt zich af in de wereld van Inkland, waar alles rustig is tot er plotseling een mysterieuze toren uit de lucht komt vallen. Vele helden hebben zonder succes geprobeerd het mysterie van deze toren op te lossen, en nu ligt die kans bij jou. Gaat het jou wel lukken? De game is gebaseerd op een traditionele RPG, maar met een real-time combat systeem op grid movement, net zoals op een stuk papier.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie