Disney actie game remake in de maak voor Switch

Maar welke zou het kunnen zijn?

Ontwikkelaar Playmagic is momenteel bezig met verschillende remakes. Eén daarvan is XIII, een Ubisoft shooter gemaakt tijdens de dagen van de Gamecube. Deze game moet volgend jaar op de Switch verschijnen, maar het is niet de enige game die ze momenteel in ontwikkeling hebben.

Op de Linked-in pagina van Playmagic’s CEO Giuseppe Crugliano staat namelijk iets interessants te lezen. Het bedrijf zou bezig zijn met een remake van een actie game van Disney, die op verschillende consoles moet verschijnen, waaronder de Switch. Verdere informatie over welke game dit zou kunnen zijn en wanneer deze klaar is wordt echter niet gegeven. Het lijkt erop dat dit project afgelopen juli van start is gegaan, dus het kan nog wel even kunnen duren voordat de game daadwerkelijk uitkomt.

Welke game denk jij dat het zou kunnen zijn? En van welke Disney titel zou jij graar een remake zien? Laat hieronder een berichtje achter!

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Disney actie game remake in de maak voor Switch

Geef een reactie