Crossroads Inn komt naar de Switch in 2020

Onderhoud je eigen taverne!

In Crossroads Inn krijg je de taak om je eigen taverne te onderhouden. Dit doe je door middel van het inkopen van ingrediënten, huren van werknemers en het bedenken van nieuwe recepten. Het spel bevat twee verschillende modi. Eentje van deze modi heet de “Sandbox” modus, waarin je vooral bezig bent met het micromanagement van je taverne.

Hiernaast is er ook nog een verhaal modus waarbij het micromanagement gedeelte meer een bijzaak is. Je leert hierin verschillende aparte figuren kennen, onderneemt verschillende quests en moet je op het einde van de dag ook nog een dame in nood zien te redden.

Bekijk de trailer van Crossroads hieronder:

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie