Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Speciale Warframe-aankondiging op The Game Awards 2019

Ontwikkelaar Digital Extremes teased alvast een aankondiging.

Ontwikkelaar Digital Extremes teased alvast een aankondiging.

Op 12 december is het tijd voor The Game Awards 2019 en regelmatig worden er dan ook interessante aankondigingen gedaan. Dit jaar lijkt in elk geval Warframe in de schijnwerpers te staan. Er zal namelijk een speciale aankondiging voor Warframe worden gedaan tijdens de Game Awards. Ontwikkelaar Digital Extremes liet weten dat er een aankondiging komt maar gaf verder geen extra informatie.

Om de aanstaande onthulling te vieren, kun je wel alvast een speciaal wapen bemachtigen waarmee je vijanden kan bevriezen. Je kunt het primaire wapen verkrijgen door 30 minuten achtereen naar The Game Awards op Twitch kijken terwijl je accounts zijn gekoppeld.

Warframe is gratis te downloaden op de Nintendo Switch. Zodra er meer bekend is over de aankomende onthulling, lees je dat uiteraard op Daily Nintendo.