Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Promo-trailer voor Chinese Switch-launch

Met deze promo-trailer probeert Nintendo ook de Chinese gamers-harten te veroveren

Met deze promo-trailer probeert Nintendo ook de Chinese gamers-harten te veroveren

De hybride console van Nintendo was tot nu toe niet verkrijgbaar in China maar Nintendo gaat de Switch-console op 10 december daar alsnog uitbrengen. Hiervoor is een overeenkomst gesloten met het Chinese Tencent. Voor 2099 yuan, een vergelijkbare prijs met wat de Switch hier kost, kunnen de Chinezen gaan genieten van de console. Maar hoe worden de mensen daar nu enthousiast gemaakt? Dat zie je in onderstaande promo-trailer, gericht op de Chinese markt.

Momenteel wordt alleen de gewone Switch in China gelanceerd, wel zijn er plannen om later ook de Switch Lite naar China te brengen.