Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore krijgt twee nieuwe trailers

Tokyo Mirage Sessions keer terug, nu op Nintendo's hybride console.

Tokyo Mirage Sessions keer terug, nu op Nintendo’s hybride console.

Tokyo Mirage Sessions behoorde tot de laatste spellen die verschenen voor de Nintendo Wii U. En terwijl het spel destijds positief werd ontvangen door de media, heeft de relatief kleine userbase van de Wii U er deels voor gezorgd dat Tokyo Mirage Sessions geen groot verkoopsucces werd. Wellicht dat de aankomende Swich-versie daar verandering in gaat brengen.

De cross-over game van de Wii U komt namelijk terug als Tokyo Mirage Sessions #FE Encore. Op 17 januari zal Tokyo Mirage Sessions voor de Switch verschijnen in Europa. De Encore-versie zal alles bevatten van het origineel alsmede nieuwe verhaalelementen, personages en een nieuw nummer. Twee nieuwe trailer van de game zijn hieronder te bewonderen.