Temtem krijgt nieuwe trailer

Ga mee op avontuur naar Archipelago!

Vanaf mei vorig jaar was Temtem op Kickstarter te steunen. In minder dan een week was het benodigde bedrag van €63.153 ingezameld en aan het eind van de campagne stond dit bedrag zelfs op €517.807! Hierdoor was ook het doel behaald om Temtem naast op de pc, ook op de Nintendo Switch uit te brengen. Hier zijn later ook nog de Xbox One en PlayStation 4 aan toegevoegd.

Temtem is, zoals de ontwikkelaars het omschrijven, een “Massively multiplayer creature-collection adventure”. Het heeft heel veel weg van Pokémon. Je kunt de zes in de lucht zwevende eilanden van Archipelago ontdekken, tegen trainers vechten, wilde Temtem temmen en vangen en vechten in gyms. Hiernaast heeft het ook nog een aantal unieke eigenschappen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw karakter helemaal aanpassen naar jouw wensen. Daarnaast bevat deze game een multiplayer-optie! Hierbij kun je niet alleen ruilen met andere spelers, maar je kunt ze ook zien lopen in Archipelago en je kunt zelfs samen met een vriend het hele verhaal uitspelen!

Vandaag heeft Crema, de ontwikkelaar van Temtem, in samenwerking met uitgever Humble Bundle onderstaande trailer uitgebracht. Ook is er heel wat nieuwe informatie verschenen in een kickstarter-update. Er komt onder andere een Early Access-versie uit op 21 januari 2020, waarin ongeveer 50% van het spel te spelen zal zijn. Deze versie komt helaas alleen uit voor de PC. Ook komt er een stresstest aan, waarbij de servers getest zullen worden. Hiervoor kun je je aanmelden via de site van Temtem.

Wanneer Temtem uitkomt voor de Nintendo Switch is nog onbekend, voorlopig zal de game alleen in Early Access te spelen zijn op de pc. Mensen die de game via Kickstarter gesteund hebben, kunnen van 12 december tot ongeveer 2 weken voor de lancering van de Early Access nog een nieuwe update uitproberen.

Jerry

Heya! Ik ben Jerry en ik ben 23 jaar oud. In het dagelijks leven studeer ik Business Analytics. Daarnaast ben ik een echte Nintendo collector. Ik hou van adventure games en RPG's. Mijn favoriete game series zijn The Legend of Zelda en Pokémon.

2 gedachten over “Temtem krijgt nieuwe trailer

 • 06/12/2019 om 09:37
  Permalink

  Er was eens een playstation spel die sprekend op zelda breath of the wild leek..
  veel fans gingen uit hun plaat tijdens dat evenement waar deze toen getoond werd.
  ook hier op daily nintendo werd van geen stijl gesproken..

  nu zie ik hier een spel die nog veel meer op 1 van de meest bekende nintendo titel lijkt, in dit geval geen zelda maar pokemon.
  veel directer valt niet te kopieren.
  wanneer je dit in een playstore of andere appstore lanceert wordt dit direct eruit gesloopt omdat het zoveel overeenkomsten heeft.

  Maar zoals ik toen ook al zei dit is alleen maar fijn.
  hopelijk gaat gamefreak zich snel nog wat harder uit de naad werken om de concurentie die erop lijkt te overtroeven en dat wij weer een mooie game gaan krijgen 😀

Geef een reactie