Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe void tRrLM(); //Void Terrarium trailer

Het verhaal van een meisje en een robot in een wereld vol dodelijke fungus.

Het verhaal van een meisje en een robot in een wereld vol dodelijke fungus.

void tRrLM(); //Void Terrarium gaat over een wereld die geïnfecteerd is door diverse soorten fungus. Hierdoor is bijna al het leven uitgeroeid op de aarde, met als uitzondering een meisje genaamd Toriko. Helaas is Toriko niet onbeschadigd gebleven en heeft ze een fungus die in haar oogkast aan het groeien is. Gelukkig wordt ze al snel gevonden door een robot, die vervolgens een speciaal terrarium voor haar bouwt. Hierin kan ze normaal leven tussen de dodelijke fungus.

Ze komen er niet onderuit om dit terrarium af en toe te verlaten om voedsel en medicijnen te zoeken voor Toriko. Kan dit meisje de ziekte van de fungi overleven en wellicht een oplossing vinden om de planeet te redden?

Bekijk de nieuwe trailer hieronder: