Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer Darksiders Genesis

De trailer viert alvast de launch op PC en Google Stadia

De trailer viert alvast de launch op PC en Google Stadia

Darksiders Genesis is vanaf nu te spelen op de PC en via Google Stadia. Om dit te vieren hebben THQ Nordic en Airship Syndicate een launch trailer online gezet. Daar staat ook in dat de game vanaf 14 februari 2020 te spelen zal zijn op andere consoles. De trailer kun je hieronder bekijken.

Darksiders is een aankomende top-down hack and slash game ontwikkeld door Airship Syndicate. In de game kruip je in de rol van Strife, met als ultieme doel de mensheid te redden. Gevechten, exploratie en het oplossen van puzzels staan hierin centraal, eveneens grootte baasgevechten die we ook van andere Darksiders-titels kennen.