Nieuwe screenshots Animal Crossing: New Horizons

¬°Bienvenido a la isla!

Het is even stil geweest rondom de nieuwste Animal Crossing-titel voor Switch, maar nu heeft Nintendo nieuwe informatie en screenshots vrijgegeven van de game. Het bedrijf maakte tijdens een presentatie in Mexico bekend dat Animal Crossing: New Horizons meer kledingstukken en voorwerpen zal krijgen die gebaseerd zijn op de Mexicaanse cultuur. Deze designs zijn op onderstaande afbeeldingen goed te zien.

Oplettende fans hebben ook al opgemerkt dat nieuwe huidtypes in het spel zullen zitten. Daarnaast lijkt het nu mogelijk te zijn dat spelers een neus kunnen uitkiezen voor hun personages. Animal Crossing: New Horizons zal op 20 maart 2020 verschijnen voor Nintendo Switch.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

3 gedachten over “Nieuwe screenshots Animal Crossing: New Horizons

Geef een reactie