Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe screenshots Animal Crossing: New Horizons

¡Bienvenido a la isla!

¡Bienvenido a la isla!

Het is even stil geweest rondom de nieuwste Animal Crossing-titel voor Switch, maar nu heeft Nintendo nieuwe informatie en screenshots vrijgegeven van de game. Het bedrijf maakte tijdens een presentatie in Mexico bekend dat Animal Crossing: New Horizons meer kledingstukken en voorwerpen zal krijgen die gebaseerd zijn op de Mexicaanse cultuur. Deze designs zijn op onderstaande afbeeldingen goed te zien.

Oplettende fans hebben ook al opgemerkt dat nieuwe huidtypes in het spel zullen zitten. Daarnaast lijkt het nu mogelijk te zijn dat spelers een neus kunnen uitkiezen voor hun personages. Animal Crossing: New Horizons zal op 20 maart 2020 verschijnen voor Nintendo Switch.