Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Earthnight krijgt launch-trailer

Vanaf vandaag verkrijgbaar in de eShop!

Vanaf vandaag verkrijgbaar in de eShop!

De 2D platformer Earthnight is vanaf vandaag verkrijgbaar in de eShop en de release wordt gevierd met bijbehorende launch-trailer. Het spel gaat over de drakenapocalyps en is een ode aan klassieke arcadegames.

In het spel wordt de mensheid naar de ruimte gedreven door draken. Sydney en Stanley pikken dit niet langer en gaan terug naar aarde om zoveel mogelijk draken te verslaan. Op deze reis naar aarde moet je vijf lagen van de atmosfeer zien te doorkruisen. Tijdens het avontuur moet je onder andere skydiven en over de ruggen van draken moet rennen en kun je zo’n 30 power-ups vrijspelen.

Benieuwd geworden? De launch-trailer kun je hieronder bekijken. Earthnight is nu te downloaden voor 13,99 euro.